algemeen programma museum event locatie kerkdiensten
CONTACT ROUTE NIEUWSBRIEF
algemeen programma museum event locatie kerkdiensten
slideshow
vrijdag 9 juni 2017, 19:00 uur

Funk up the bells! Funk up the bells!
Meer informatie www.torenmuziek.nl
Speciaal voor de Rotterdamse Dakendagen speelt het eeuwenoude carillon (1660) van de Laurenstoren samen met Dr. Meraki, de muziekambassadeurs van Rotterdam! Stadsbeiaardier Richard de Waardt en de muzikanten van Dr. Meraki trakteren je op een onvergetelijke muzikale ervaring, bovenop het hoogste en meest unieke podium van de stad: het dak van de Laurenstoren.

Om erbij te zijn moet je wel eerst de 361 treden van de toren bestijgen. Maar laat je daar vooral niet door ontmoedigen; onderweg word je in de watten gelegd met een drankje om nieuwe moed in te drinken, onderwijl genietend van een tapdanseres die haar kunsten vertoont halverwege de toren.

Dr. Meraki is een jonge energieke band met een unieke sound waarin soul, funk & fusion met elkaar worden verweven. Met een vloeiende Rhodes, snauwende synths en gitaren, zwoele vocals en een stuwende ritmesectie stonden ze op diverse podia, waaronder Metropolis en Parkpop. Dit jaar wonnen ze 10.000 euro bij de Music Matters Award waarmee ze hun debuut EP aan het maken zijn. Bovendien zijn ze uitgeroepen tot muziekambassadeurs van Rotterdam 2017. 

terug
AGENDA
DI 30 MEIOrgelpauzeconcert ZA 03 JUNTorenblazers Breda ZA 03 JUNLaurens Collegium Rotterdam DI 06 JUNOrgelpauzeconcert VR 09 JUNFunk up the bells! ZO 11 JUNPremière! DI 13 JUNOrgelpauzeconcert DI 20 JUNOrgelpauzeconcert ZA 24 JUNOpera classics DI 27 JUNOrgelpauzeconcert
Gebouw
Expositie
Verhuur